Adviesbox

Voor al onze hypotheekaanvragen maken wij gebruik van  het programma Adviesbox. U krijgt na uw hypotheekgesprek een uitnodiging van ons voor het programma. U word hier in stap voor stap begeleid en zo voorziet u ons van de juiste gegevens. Door dit systeem is een snelle afhandeling mogelijk van de aanvraag van uw hypotheek.

In het algemeen spreekt het programma Adviesbox voor zich. Mocht u toch nog moeilijkheden hebben lees dan eens het stappenplan die wij voor u hebben geschreven. Hierdoor is de kans op slagen nog hoger.

Tevreden klanten

Hypotheek klanten dit jaar

Klanten die hebben gekozen voor adviesbox

0

0

0

Wij doen meer dan adviseren en bemiddelen. Onze meerwaarde zit ook in een zorgeloze en snelle schadeafwikkeling. Verzekeraars kunnen soms bureaucratisch en zakelijk te werk gaan. Laat het daarom aan ons over om de schadeafhandeling te bespoedigen. Wij nemen de administratie en de correspondentie graag voor onze rekening. Zo ben je verlost van de rompslomp en de stress.

Door ons ruime aanbod aan aanbieders en persoonlijke zorg proberen we u het beste van dienst te zijn. Daarom hebben we het bovenstaande aantal aan klanten dit jaar al kunnen werven en afhandelen. Bedankt voor jullie vertrouwen in ons!

Door het programma Adviesbox word het voor u en voor ons makkelijker om een hypotheekaanvraag te doen. Het word daarom door de meeste klanten van ons ook  graag gebruikt.

Meer nieuws over hypotheken

Ludwig Financieel Advies