Over Ludwig hypotheken en verzekeringen

Wie zijn wij

Wij zijn Ludwig Hypotheken en Verzekeringen. Ons kantoor is opgericht in …. door de gebroeders Ludwig die nog steeds aan het hoofd staan van ons kantoor. Ludwig is gespecialiseerd in Verzekeringen en in Hypotheken. Doordat wij niet aangesloten zijn bij banken of verzekeraars blijft ons advies 100% onafhankelijk. Dit heeft voor u vele voordelen. Zo kunnen wij voordelige premies en voorwaarden aanbieden.

Het is onze missie om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Persoonlijke benadering

Ludwig Hypotheken en Verzekeringen is over de laatste aantal jaren sterk gegroeid. Het werkprincipe is echter nooit gewijzigd. Wij werken nog net als eerst op persoonlijke basis. Het is daarom ook mogelijk om even binnen te lopen op ons kantoor om uw vragen te stellen. Wij staan ook dagelijks telefonisch voor u klaar van 9:00-17:00. Twijfel niet en neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.

Services:

Zoals eerder benoemd is Ludwig gespecialiseerd in Hypotheken en verzekeringen. Zo bieden we verschillende hypotheken aan en zijn we actief binnen het particuliere en zakelijke verzekeringsgebied. Er zijn voor beide services verschillende adviseurs aanwezig. Deze zullen wij hieronder even aan u voorstellen.

Even voorstellen

Stef:

Mijn naam is Stef Ludwig, ik ben 44 jaar oud en woon al mijn hele leven in Coevorden. Samen met mijn broer Bart heb ik dit kantoor opgericht in …. Ik werk nu al vele jaren met plezier binnen het bedrijf.

Specialisatie: Hypotheken

 

Bart:

Mijn naam is Bart Ludwig, ik ben 46 jaar oud en ben tevens oprichter van dit kantoor. Door mijn ervaring binnen de hypotheek en verzekeringssector heb ik besloten om dit kantoor op te zetten. Samen met mijn broertje werk ik al vele jaren met groot plezier binnen het bedrijf.

Specialisaties: Hypotheken en verzekeringen

 

Jeffrey:

Mijn naam is Jeffrey Karsten, ik ben 21 jaar oud en werk sinds begin dit jaar bij Ludwig Hypotheken en Verzekering. Ik help u graag met al uw vragen over particuliere schadeverzekeringen.

Specialisatie: Particuliere schadeverzekeringen

 

Maatschappijen waar wij mee werken

Door onze brede aanbod aan maatschappijen kunnen wij u voorzien van de voordeligste premies en voorwaarden. Wij werken onder andere met de volgende maatschappijen.

 

Overzicht maatschappijen

 

Door ons het online aanvraagformulier op te sturen kunnen wij de verschillende verzekeringen voor u vergelijken. Hierdoor krijgt u dus de gunstigste premie voor uw situatie. Wanneer er aanvullende vragen zijn dan nemen wij uiteraard contact met u op. Deze service maakt het voor u erg gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Mocht u het fijner vinden om telefonisch contact op te nemen dan is dit ook altijd mogelijk. De keuze is dus volstrekt aan u!

 

Ludwig Financieel Advies