Zakelijke autoverzekering

WA

WA beperkt casco

Allrisk

Schade aan anderen

Ruitschade

x

Schade door natuurramp of brand

x

Joyriding, vermissing en diefstal

x

Eigen schade door aanrijding

x

x

Als u in bezit bent van een auto dient deze minstens WA verzekerd te zijn. Dit dient in te gaan wanneer het kenteken op naam staat. Daarom is het ook bij een zakelijke auto verplicht te verzekeren. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons ruime aanbod aan verzekeraars kunnen wij u voorzien in de beste zakelijke autoverzekering.

Verschil premie zakelijk en particulier

In het algemeen is de premie voor een zakelijke autoverzekering hoger dan de premie voor een particulieren autoverzekering. De reden hierachter is het gebruik van de zakelijke auto. Over het algemeen maakt deze namelijk meer kilometers dan een auto die particulier word gebruikt. Er is echter nog wel een groot premieverschil per maatschappij. Daarom kan u deze bij ons het beste vergelijken via ons.

Bestuurders van zakelijke voertuigen zijn over het algemeen ook geen eigenaar van het voertuig. Dit zorgt voor roekelozer rijgedrag en dus is het risico voor de verzekeringsmaatschappij ook groter.

Mogelijke dekkingen

Wa dekking:

Ook wel de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Dit is de basisverzekering en is verplicht in Nederland. Dit is de verzekering met de minste verzekerde gevallen. De WA dekt namelijk de schade die u met uw auto aan de auto van anderen toebrengt.

Wa + beperkt casco:

De Wa + beperkte casco dekking dekt evenals de WA verzekering schade die u aan een ander aanbrengt. Deze verzekering is echter uitgebreider en dekt ook de volgende vormen van schade: inbraak, diefstal, brand, ontploffing, storm, ruitschade, joyriding en aanrijding met dieren.

Wa volledig casco:

Dit is de meest uitgebreide verzekeringsvorm van de 3. U bent verzekerd tegen de schades die hierboven benoemd zijn maar omdat dit de meest complete verzekering is biedt deze ook dekking tegen vandalismeschade en schade aan uw eigen auto (ook bij eigen schuld)

Wat klanten zeggen over onze service

Top klantenservice!

Stijn
2020, Holthone

Premieafhankelijke factoren

Er zijn een aantal factoren die een rol spelen bij de premiebepaling van een auto. De factoren die van belang zijn hebben we hieronder weergegeven.

  • Leeftijd van de hoofdbestuurder
  • Postcode hoofdbestuurder
  • Aantal schadevrije jaren hoofdbestuurder
  • Gekozen dekking

 

Wellicht ook interessant

Ludwig Financieel Advies